Szélvédő csere

Az autóüveg vagy a szélvédő javításával foglalkozunk, azonban néha olyan súlyos a sérülés (pl.: repedt szélvédő), hogy a szélvédő cseréjére van szükség.
Cégünknél kizárólag az autógyártók eredeti beszállítóitól vásárolt az EU szabványainak megfelelő autóüvegeket, ill. szélvédőket használunk.
Szélvédőcsere esetén , csak minőségi alapanyagokkal és szélvédőkkel dolgozunk. A munkánkra teljes körű garanciát vállalunk!

A szélvédőcsere menete:
A szélvédő cseréjének elkezdésekor gondoskodunk a gépjármű belső terének és karosszériájának védelméről. Ezek után kivágjuk, eltávolítjuk a gépjárműből a tömítéseket és a ragasztót mely helyén tartja a szélvédőt. Kiemeljük a régi szélvédőt a gépjárműből. Az új szélvédő előkészítése során alapozóréteget viszünk fel a karosszériára, majd hagyjuk száradni, az új szélvédő felületére speciális ragasztót viszünk fel, amely a szabályos és erős illeszkedést biztosítja. Az új szélvédő beszerelése után visszahelyezzük a korábban eltávolított eredeti illesztéseket. A ragasztó száradási ideje legalább 60 perc.

Fényszoró polírozás

A biztonságos közlekedés és esztétikai szempontból is fontos autónk „szemének” fényszórójának karbantartása.

A természetes UV sugárzás és az autó tisztítása során használt erős vegyszerek egyaránt vezetnek a fényszóró mattolásához.

A fényszóró szerelése és a búra levétele nélküli korszerű, kíméletes általunk alkalmazott technológiával végezzük el a fényszóró polírozást.

A polírozás során az autó megfakult, mattá vált fényszórója valósággal újjászületik!

A polírozás során megújult fényszóró biztonságosabbá teszi az éjszakai közlekedést!

Szélvédő javítás

Előbb-utóbb minden autó szélvédőjét éri kavicsfelverődés okozta sérülés. A szélvédőcsere drága költsége a letöbb esetben elkerülhető a minél elobb elvézett szakszerű javítással.

Az általunk alkalmazott modern technológiával a sérülések szinte nyom nélkül eltüntethetőek akár az üveg megpattanása vagy repedés esetén!


A szélvédőjavítás akár helysziní kiszállással rövid idő alatt megoldható. A javítás során speciális anyagot juttatunk a sérülés helyén szélvédő rétegei közé. Szinte láthatatlanul tünteti el a sérülést rövid ideig tartő száradás után.

A kilátást nem befolyásolja a befecskendezett anyag, mivel fénytörési jellemzői azonosak az üvegével. A közlekedés biztonságát tehát nem veszélyezteti. Műszaki vizsgáa esetén az így elvégzett szakszerű javítást elfogadják.

Gyakran ismételt kérdések

Autóüvegek forgalmazása

Minőségi autóüvegek széles választéka bármely évjárat és típus esetén. Személygépkocsi, kisteherató, lakóautó, tehergépjárművek, munkagépek és buszok autóüvegei elérhetőek rövid szállítási határidővel és kedvező áron.

Ritkán előforduló típusok esetén is keressen bátran minket. Kiváló gyári kapcsolataink révén ebben is tudunk segíteni!
 
Célunk, hogy a legnagyobb megbecsüléssel és tisztelettel kezeljük ügyfeleinket és megbízható partnerként tekintsenek ránk!

Casco üvegkárok ügyintézése

Teljes ügyintézését vállaljuk magán- és céges gépjárművek esetén. Gyors és profi ügyintézéssel állunk rendelkezésre casco-s üvegkár esetén is.

Az ügyintézéshez szükséges dokumentumokkal kapcsoltban keressen bizalommal!

Magyarország 8500 Pápa Celli út 67.

  • Németh Szélvédő Szervíz Kft.
  • Email: 
  • nemethszelvedoszervizkft@gmail.com
  • Telefon: +(36)30 493 00 73
  • Telefon: +(36)30 172 49 96

Szélvédő javítás, csere

Fényszóró polírozás

© Copyright 2017 . All Rights Reserved Powered by SAG host

Search